Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24597
Title: | Вплив молочно-білкового концентрату сколотин на якість безглютенових кексів |
Authors: | Кравченко, Т. В. |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків: ХНТУСГ |
Citation: | Кравченко Т. В. Вплив молочно-білкового концентрату сколотин на якість безглютенових кексів. Матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв", 8 листопада 2019 р. Харків: ХНТУСГ, 2019. С. 90-91. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24597 |
Appears in Collections: | Матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2019_49.pdf | 400.43 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.