Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24597
Title: Вплив молочно-білкового концентрату сколотин на якість безглютенових кексів
Authors: Кравченко, Т. В.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Кравченко Т. В. Вплив молочно-білкового концентрату сколотин на якість безглютенових кексів. Матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв", 8 листопада 2019 р. Харків: ХНТУСГ, 2019. С. 90-91.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24597
Appears in Collections:Матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2019_49.pdf400.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.