Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24586
Title: Переваги використання безвідходної технології переробки ставкової риби
Authors: Постнов, Г. М.
Червоний, В. М.
Старков, В. О.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Постнов Г. М., Червоний В. М., Старков В. О. Переваги використання безвідходної технології переробки ставкової риби: матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв", 8 листопада 2019 р. Харків: ХНТУСГ, 2019. С. 80-81.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24586
Appears in Collections:Матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2019_44.pdf478.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.