Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24616
Title: The effects of high pressure processing on the meat and meat products
Authors: Yan-ping Li
Sukmanov, Valerii
Ma Hanjun
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Yan-ping Li, Sukmanov V., Ma Hanjun. The effects of high pressure processing on the meat and meat products: матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв", 8 листопада 2019 р. Харків: ХНТУСГ, 2019. С. 94-95.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24616
Appears in Collections:Матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2019_52.pdf662.74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.