Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 126
Issue Date | Title | Author(s) |
2020 | Вивчення впливу наночастинок на термін зберігання устриць | Газзаві-Рогозіна, Л. В.; Євлаш, В. В. |
2020 | Дослідження процесів, які відбуваються в рослинних тканинах під час заморожування, та зміна їх анатомоморфологічної будови | Сподар, К. В.; Андріюк, Е. І. |
2020 | Інтегрована система управління
якістю на вітчизняних підприємствах | Одарченко, М. С.; Соколова, Є. Б. |
2020 | Вплив процесів, які відбуваються в заморожених харчових продуктах рослинного походження, на зміни вихідних показників якості. | Сподар, К. В.; Одарченко, Д. М. |
2020 | Кваліметрія в нетрадиційному застосуванні | Михайлик, В. І.; Тренбач, Л. І. |
2020 | Дослідження якості заморожених ягід та фруктів, представлених на ринку Харкова | Ковалевська, Н. С.; Соколова, Є. Б. |
2020 | Управління якістю на підприємствах роздрібної торгівлі | Карбівнича, Т. В.; Лісніченко, О. О. |
2020 | Безпека сучасних текстильних матеріалів для дитячого одягу | Афанасьєва, В. А.; Карпенко, З. П. |
2020 | Особливості кріоконсервування і кріосепарації харчової сировини | Якушенко, Є. М.; Стоян, Є. Ю. |
2020 | Дослідження особливостей конструкції фризера для виробництва морозива з метою підвищення його продуктивності | Шевченко, А. О.; Бабанов, І. Г.; Бабанова, О. І. |
2020 | Перспективи використання ІЧ-технологій у виробництві сушених напівфабрикатів | Черевко, О. І.; Загорулько, О. Є.; Загорулько, А. М.; Гордієнко, І. О. |
2020 | Вплив технічних параметрів на витрати потужності приводу тістомісильної машини | Циб, В. Г.; Горєлков, Д. В. |
2020 | Основи методології дослідження процесу отримання дефростованої плодоовочевої продукції | Тарасенко, В. Г.; Червоний, В. М. |
2020 | Тенденції розвитку холодильного обладнання для харчових виробництв | Семенюк, Д. П.; Петренко, О. В. |
2020 | Використання аміаку в холодильній галузі: проблеми і перспективи | Семенюк, Д. П. |
2020 | Перспективні холодоагенти для холодильного обладнання | Семенюк, Д. П. |
2020 | Способи підвищення енергоефективності диспергування молока | Самойчук, К. О.,; Ковальов, О. О.; Дмитревський, Д. В. |
2020 | Основні теорії диспергування і гомогенізації молочної емульсії | Самойчук, К. О.; Дейниченко, Г. В. |
2020 | Дослідження хімічного складу порошку з висушених томатних вичавків | Потапов, В. О.; Євлаш, В. В.; Алибеков, Р. С.; Педорич, І. П. |
2020 | Використання non-waste technology в процесах переробки ставкової риби | Постнов, Г. М.; Червоний, В. М.; Старков, В. О. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 126