Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : [126] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 126
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Вивчення впливу наночастинок на термін зберігання устрицьГаззаві-Рогозіна, Л. В.; Євлаш, В. В.
2020Дослідження процесів, які відбуваються в рослинних тканинах під час заморожування, та зміна їх анатомоморфологічної будовиСподар, К. В.; Андріюк, Е. І.
2020Інтегрована система управління якістю на вітчизняних підприємствахОдарченко, М. С.; Соколова, Є. Б.
2020Вплив процесів, які відбуваються в заморожених харчових продуктах рослинного походження, на зміни вихідних показників якості.Сподар, К. В.; Одарченко, Д. М.
2020Кваліметрія в нетрадиційному застосуванніМихайлик, В. І.; Тренбач, Л. І.
2020Дослідження якості заморожених ягід та фруктів, представлених на ринку ХарковаКовалевська, Н. С.; Соколова, Є. Б.
2020Управління якістю на підприємствах роздрібної торгівліКарбівнича, Т. В.; Лісніченко, О. О.
2020Безпека сучасних текстильних матеріалів для дитячого одягуАфанасьєва, В. А.; Карпенко, З. П.
2020Особливості кріоконсервування і кріосепарації харчової сировиниЯкушенко, Є. М.; Стоян, Є. Ю.
2020Дослідження особливостей конструкції фризера для виробництва морозива з метою підвищення його продуктивностіШевченко, А. О.; Бабанов, І. Г.; Бабанова, О. І.
2020Перспективи використання ІЧ-технологій у виробництві сушених напівфабрикатівЧеревко, О. І.; Загорулько, О. Є.; Загорулько, А. М.; Гордієнко, І. О.
2020Вплив технічних параметрів на витрати потужності приводу тістомісильної машиниЦиб, В. Г.; Горєлков, Д. В.
2020Основи методології дослідження процесу отримання дефростованої плодоовочевої продукціїТарасенко, В. Г.; Червоний, В. М.
2020Тенденції розвитку холодильного обладнання для харчових виробництвСеменюк, Д. П.; Петренко, О. В.
2020Використання аміаку в холодильній галузі: проблеми і перспективиСеменюк, Д. П.
2020Перспективні холодоагенти для холодильного обладнанняСеменюк, Д. П.
2020Способи підвищення енергоефективності диспергування молокаСамойчук, К. О.,; Ковальов, О. О.; Дмитревський, Д. В.
2020Основні теорії диспергування і гомогенізації молочної емульсіїСамойчук, К. О.; Дейниченко, Г. В.
2020Дослідження хімічного складу порошку з висушених томатних вичавківПотапов, В. О.; Євлаш, В. В.; Алибеков, Р. С.; Педорич, І. П.
2020Використання non-waste technology в процесах переробки ставкової рибиПостнов, Г. М.; Червоний, В. М.; Старков, В. О.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 126