Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23305
Title: Особливості кріоконсервування і кріосепарації харчової сировини
Authors: Якушенко, Є. М.
Стоян, Є. Ю.
Issue Date: 2020
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Якушенко Є. М., Стоян Є. Ю. Особливості кріоконсервування і кріосепарації харчової сировини. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 245-246.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23305
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_14.05.20_245-246.pdf975.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.