Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22453
Title: | Тенденції розвитку холодильного обладнання для харчових виробництв |
Authors: | Семенюк, Д. П. Петренко, О. В. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Семенюк Д. П., Петренко О. В. Тенденції розвитку холодильного обладнання для харчових виробництв. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 235-236. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22453 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk1_14.05.20_235-236.pdf | 976.28 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.