Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21927
Title: Використання non-waste technology в процесах переробки ставкової риби
Authors: Постнов, Г. М.
Червоний, В. М.
Старков, В. О.
Issue Date: 2020
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Постнов Г. М., Червоний В. М., Старков В. О. Використання non-waste technology в процесах переробки ставкової риби. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 223-224.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21927
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_14.05.20_223-224.pdf1.06 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.