Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21933
Title: Способи підвищення енергоефективності диспергування молока
Authors: Самойчук, К. О.,
Ковальов, О. О.
Дмитревський, Д. В.
Issue Date: 2020
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Самойчук К. О., Ковальов О. О., Дмитревський Д. В. Способи підвищення енергоефективності диспергування молока. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 229-230.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21933
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_14.05.20_229-230.pdf975.9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.