Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22454
Title: Основи методології дослідження процесу отримання дефростованої плодоовочевої продукції
Authors: Тарасенко, В. Г.
Червоний, В. М.
Issue Date: 2020
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Тарасенко В. Г., Червоний В. М. Основи методології дослідження процесу отримання дефростованої плодоовочевої продукції. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 237-238.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22454
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_14.05.20_237-238.pdf975.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.