Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23312
Title: Дослідження процесів, які відбуваються в рослинних тканинах під час заморожування, та зміна їх анатомоморфологічної будови
Authors: Сподар, К. В.
Андріюк, Е. І.
Issue Date: 2020
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Сподар К. В., Андріюк Е. І. Дослідження процесів, які відбуваються в рослинних тканинах під час заморожування, та зміна їх анатомоморфологічної будови. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 259-260.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23312
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_14.05.20_259-260.pdf894.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.