Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23303
Title: Перспективи використання ІЧ-технологій у виробництві сушених напівфабрикатів
Authors: Черевко, О. І.
Загорулько, О. Є.
Загорулько, А. М.
Гордієнко, І. О.
Issue Date: 2020
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Черевко О. І., Загорулько О. Є., Загорулько А. М., Гордієнко І. О. Перспективи використання ІЧ-технологій у виробництві сушених напівфабрикатів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 241-242.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23303
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_14.05.20_241-242.pdf975.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.