Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23304
Title: Дослідження особливостей конструкції фризера для виробництва морозива з метою підвищення його продуктивності
Authors: Шевченко, А. О.
Бабанов, І. Г.
Бабанова, О. І.
Issue Date: 2020
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Шевченко А. О., Бабанов І. Г., Бабанова О. І. Дослідження особливостей конструкції фризера для виробництва морозива з метою підвищення його продуктивності. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 243-244.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23304
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_14.05.20_243-244.pdf976.63 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.