Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21929
Title: | Дослідження хімічного складу порошку з висушених томатних вичавків |
Authors: | Потапов, В. О. Євлаш, В. В. Алибеков, Р. С. Педорич, І. П. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Потапов В. О., Євлаш В. В., Алибеков Р. С., Педорич І. П. Дослідження хімічного складу порошку з висушених томатних вичавків. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 225-226. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21929 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk1_14.05.20_225-226.pdf | 978.48 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.