Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21931
Title: Основні теорії диспергування і гомогенізації молочної емульсії
Authors: Самойчук, К. О.
Дейниченко, Г. В.
Issue Date: 2020
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Самойчук К. О., Дейниченко Г. В. Основні теорії диспергування і гомогенізації молочної емульсії. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 227-228.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21931
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_14.05.20_227-228.pdf975.05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.