Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21931
Title: | Основні теорії диспергування і гомогенізації молочної емульсії |
Authors: | Самойчук, К. О. Дейниченко, Г. В. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Самойчук К. О., Дейниченко Г. В. Основні теорії диспергування і гомогенізації молочної емульсії. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 227-228. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21931 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk1_14.05.20_227-228.pdf | 975.05 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.