Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23320
Title: Вивчення впливу наночастинок на термін зберігання устриць
Authors: Євлаш, В. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Газзаві-Рогозіна, Л. В.
Issue Date: 2020
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Євлаш В. В., Газзаві-Рогозіна Л. В. Вивчення впливу наночастинок на термін зберігання устриць. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 25-26.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23320
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_14.05.20_25-26.pdf963.45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.