Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : [126] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 126
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Дослідження системної води ягідних джемів низькотемпературним калориметричним методомПогожих, М. І.; Пак, А. В.; Пак, А. О.; Чеканов, М. А.
2020Розрахунок основних параметрів промислового зразка імпульсного гомогенізатораПаляничка, Н. О.; Червоний, В. М.
2020Вплив конструктивних параметрів молоткової дробарки на ефективність процесу подрібненняОлексієнко, В. О.; Петриченко, С. В.; Горєлков, Д. В.
2020Результати виробничих досліджень та економічна ефективність переробки сміттєвих домішок олійної сировини соняшникуМихайлов, Є. В.; Задосна, Н. О.; Гузенко, В. В.
2020Теплофізичні властивості модельних сумішей подрібнених коренів пряних овочівМихайлов, В. М.; Прасол, С. В.; Шевченко, А. О.; Бабанов, І. Г.
2020Розробка рецептури м’ясо-овочевих котлет із сушеними овочевими сумішамиМихайлов, В. М.; Загорулько, А. М.; Ляшенко, Б. В.
2020Вплив режимів вібраційного вакуумного сушіння на вміст бета-каротину в морквяних вичавкахМаяк, О. А.; Сардаров, А. М.
2020Розробка вдосконаленої конструкції скребкового теплообмінника зі зміненим способом теплопідведенняЗагорулько, О. Є.; Загорулько, А. М.; Лаврук, В. В.
2020Удосконалення способу сушіння рослинної сировини у низькотемпературній ІЧ-сушарціЗагорулько, А. М.; Загорулько, О. Є.
2020Розробка напрямів оптимізації процесів подрібнення харчової сировини в ресторанному господарствіДуб, В. В.; Лебединець, І. В.; Косецька, Я. Е.
2020Розробка устаткування для реалізації процесу очищення коренеплодівДмитревський, Д. В.; Гавриленко, С. В.
2020Аналіз ресурсозбережної складової у виробництві пектинопродуктівДейниченко, Г. В.; Мазняк, З. О.; Гузенко, В. В.
2020Теоретичні передумови вдосконалення процесу обробки шлунку яловичогоГорєлков, Д. В.; Мироненко, В. С.; Остахов, М. П.
2020Актуальність зберігання ягід із застосуванням охолодження у фермерських господарствахВерхоланцева, В. О.; Дмитревський, Д. В.
2020Методика інженерних розрахунків теплообмінних параметрів течії бінгамівських рідинБілецький, Е. В.; Петренко, О. В.
2020Характеристика процесу сушіння пастило-мармеладних виробів за умов інфрачервоного випромінюванняБабкіна, І. В.; Шевченко, А. О.; Прасол, С. В.; Демченко, В. О.
2020Overview of the processes for membrane processing of fruit juices (Огляд процесів мембранної обробки фруктових соків)Dmytrevskyi D.; Doe D.
2020Candied fruits from non-traditional raw materials with low sugar content (Цукати з нетрадиційної сировини з низьким вмістом цукру).Atakhanov Sh.; Idrisalieva L.; Mallabaeva Z.
2020Експертиза плодово-ягідної консервованої продукції та вдосконалення методів оцінювання її якостіЩербакова, Т. В.; Хацкевич, Ю. М.; Селютіна, Г. А.
2020Маркетингові дослідження попиту на чай у супермаркетах ХарковаЩербакова, Т. В.; Гапонцева, О. В.; Скоробогатько, В. І.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 126