Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 126
Issue Date | Title | Author(s) |
2020 | Дослідження системної води ягідних джемів низькотемпературним калориметричним методом | Погожих, М. І.; Пак, А. В.; Пак, А. О.; Чеканов, М. А. |
2020 | Розрахунок основних параметрів промислового зразка імпульсного гомогенізатора | Паляничка, Н. О.; Червоний, В. М. |
2020 | Вплив конструктивних параметрів молоткової дробарки на ефективність процесу подрібнення | Олексієнко, В. О.; Петриченко, С. В.; Горєлков, Д. В. |
2020 | Результати виробничих досліджень та економічна ефективність переробки сміттєвих домішок олійної сировини соняшнику | Михайлов, Є. В.; Задосна, Н. О.; Гузенко, В. В. |
2020 | Теплофізичні властивості модельних сумішей подрібнених коренів пряних овочів | Михайлов, В. М.; Прасол, С. В.; Шевченко, А. О.; Бабанов, І. Г. |
2020 | Розробка рецептури м’ясо-овочевих котлет із сушеними овочевими сумішами | Михайлов, В. М.; Загорулько, А. М.; Ляшенко, Б. В. |
2020 | Вплив режимів вібраційного вакуумного сушіння на вміст бета-каротину в морквяних вичавках | Маяк, О. А.; Сардаров, А. М. |
2020 | Розробка вдосконаленої конструкції скребкового теплообмінника зі зміненим способом теплопідведення | Загорулько, О. Є.; Загорулько, А. М.; Лаврук, В. В. |
2020 | Удосконалення способу сушіння рослинної сировини у низькотемпературній ІЧ-сушарці | Загорулько, А. М.; Загорулько, О. Є. |
2020 | Розробка напрямів оптимізації процесів подрібнення харчової сировини в ресторанному господарстві | Дуб, В. В.; Лебединець, І. В.; Косецька, Я. Е. |
2020 | Розробка устаткування для реалізації процесу очищення коренеплодів | Дмитревський, Д. В.; Гавриленко, С. В. |
2020 | Аналіз ресурсозбережної складової у виробництві пектинопродуктів | Дейниченко, Г. В.; Мазняк, З. О.; Гузенко, В. В. |
2020 | Теоретичні передумови вдосконалення процесу обробки шлунку яловичого | Горєлков, Д. В.; Мироненко, В. С.; Остахов, М. П. |
2020 | Актуальність зберігання ягід із застосуванням охолодження у фермерських господарствах | Верхоланцева, В. О.; Дмитревський, Д. В. |
2020 | Методика інженерних розрахунків теплообмінних параметрів течії бінгамівських рідин | Білецький, Е. В.; Петренко, О. В. |
2020 | Характеристика процесу сушіння пастило-мармеладних виробів за умов інфрачервоного випромінювання | Бабкіна, І. В.; Шевченко, А. О.; Прасол, С. В.; Демченко, В. О. |
2020 | Overview of the processes for membrane processing of fruit juices (Огляд процесів мембранної обробки фруктових соків) | Dmytrevskyi D.; Doe D. |
2020 | Candied fruits from non-traditional raw materials with low sugar content (Цукати з нетрадиційної сировини з низьким вмістом цукру). | Atakhanov Sh.; Idrisalieva L.; Mallabaeva Z. |
2020 | Експертиза плодово-ягідної консервованої продукції та вдосконалення методів оцінювання її якості | Щербакова, Т. В.; Хацкевич, Ю. М.; Селютіна, Г. А. |
2020 | Маркетингові дослідження попиту на чай у супермаркетах Харкова | Щербакова, Т. В.; Гапонцева, О. В.; Скоробогатько, В. І. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 126