Browsing by Author Янчева, Марина Олександрівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 49  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Актуальні проблеми технології галузіЯнчева, Марина Олександрівна; Желєва, Тетяна Сергіївна
2006Вступ до фахуЯнчева, Марина Олександрівна; Скуріхіна, Людмила Андріївна; Гринченко, Наталія Геннадіївна
2018Дослідження біологічної цінності напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених із використанням сумішей "KrioMeat" під час зберіганняЖелєва, Тетяна Сергіївна; Янчева, Марина Олександрівна; Гринченко, Ольга Олексіївна
2021Дослідження захисних властивостей і безпечності кишкових ковбасних оболонокМихайлов, Валерій Михайлович; Онищенко, В’ячеслав Миколайович; Янчева, Марина Олександрівна; Шубіна, Лідія Юріївна
2016Збірник тестів для підготовки до атестаційного екзамену для студентів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність» (спеціалізація «Товарознавство та торговельне підприємництво»)Дубініна, Антоніна Анатоліївна; Летута, Тетяна Миколаївна; Селютіна, Галина Анатоліївна; Ольховська, Вікторія Сергіївна; Янчева, Марина Олександрівна
2011-09-12Композиція кріопротекторної дії "Кріолакт" для виробництва м'ясних заморожених напівфабрикатівЯнчева, Марина Олександрівна; Яковлева, Юлія Володимирівна
2016Наукові основи використання сухих сумішей кріостабілізуючої дії в технологіях напівфабрикатів м'ясних замороженихЖелєва, Тетяна Сергіївна; Янчева, Марина Олександрівна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Погожих, Микола Іванович
2023Обгрунтування технології смажених ковбас у склеєних кишкових оболонках, армованих тепловою коагуляцією і дубленнямМихайлов, Валерій Михайлович; Онищенко, В`ячеслав Миколайович; Пак, Андрій Олегович; Янчева, Марина Олександрівна
2014Промислові технології переробки м'яса, молока та рибиПерцевой, Федір Всеволодович; Терешкін, Олег Георгійович; Гурський, Петро Васильович; Ладика, Володимир Іванович; Янчева, Марина Олександрівна; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Саєнко, Сергій Юрійович; Хомічак, Любомир Михайлович
2012-05-25Спосіб виготовлення м'ясних хлібівОнищенко, В'ячеслав Миколайович; Шубіна, Лідія Юріївна; Янчева, Марина Олександрівна; Чуйко, Андрій Миколайович; Хохітва, Катерина Віталіївна
2010-11-10Спосіб визначення ароматопроникності натуральних ковбасних оболонокОнищенко, В'ячеслав Миколайович; Шубіна, Лідія Юріївна; Янчева, Марина Олександрівна; Островерх, Ірина Станіславівна; Чуйко, Андрій Миколайович; Шевченко, Володимир Григорович
2008-07-25Спосіб визначення бактеріопроникності ковбасних оболонокШубіна, Лідія Юріївна; Онищенко, В'ячеслав Миколайович; Янчева, Марина Олександрівна; Островерх, Ірина Станіславівна; Бачинська, Яна Олександрівна
2013-04-25Спосіб визначення міцності та подовження натуральних ковбасних оболонокБілецький, Едуард Володимирович; Шубіна, Лідія Юріївна; Доманова, Олена Володимирівна; Онищенко, В'ячеслав Миколайович; Янчева, Марина Олександрівна; Сальніков, Володимир Петрович; Островерх, Ірина Станіславівна; Мержоєва, Олена Володимирівна; Москальчук, Олена Федорівна
2010-12-27Спосіб виробництва дієтичної добавки на основі вторинної колагенвмісної сировини м'ясопереробної промисловостіЧеревко, Олександр Іванович; Коваленко, Валентина Олексіївна; Янчева, Марина Олександрівна; Чернова, Людмила Олександрівна; Горбань, Віктор Григорович; Москаленко, Ольга Василівна; Коваленко, Світлана Миколаївна; Дьяков, Олександр Георгійович
2014-10-10Спосіб виробництва емульсійної системи для м'ясних посічених напівфабрикатівЯнчева, Марина Олександрівна; Дроменко, Олена Борисівна; Гринченко, Ольга Олексіївна
2014-10-10Спосіб виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатівЯнчева, Марина Олександрівна; Дроменко, Олена Борисівна; Гринченко, Наталя Геннадіївна
2014-10-27Спосіб виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатівЯнчева, Марина Олександрівна; Желєва, Тетяна Сергіївна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Большакова, Вікторія Анатолівна; Гринченко, Наталя Геннадіївна
2015-01-12Спосіб виробництва заморожених м’ясних посічених напівфабрикатівЯнчева, Марина Олександрівна; Желєва, Тетяна Сергіївна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Большакова, Вікторія Анатоліївна; Гринченко, Наталія Геннадіївна
2011-09-12Спосіб виробництва заморожених напівфабрикатівЯнчева, Марина Олександрівна; Яковлева, Юлія Володимирівна
2021-07-14Спосіб виробництва склеєних ковбасних оболонок зі свинячих черевМихайлов, Валерій Михайлович; Онищенко, В'ячеслав Миколайович; Пак, Андрій Олегович; Янчева, Марина Олександрівна; Большакова, Вікторія Анатоліївна; Дроменко, Олена Борисівна; Інжиянц, Самвел Тігранович