Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14030
Title: | Спосіб виробництва емульсійної системи для м'ясних посічених напівфабрикатів |
Authors: | Янчева, Марина Олександрівна Дроменко, Олена Борисівна Гринченко, Ольга Олексіївна |
Issue Date: | 10-Oct-2014 |
Citation: | Спосіб виробництва емульсійної системи для м'ясних посічених напівфабрикатів. Патент України на корисну модель № 93826, МПК A23D 7/02 (2006.01), A23J 3/04 (2006.01), A23L 1/05 (2006.01). М. О. Янчева, О. Б. Дроменко, О. О. Гринченко. № u 2014 06629. Заявл. 13.06.2014. Опубл. 10.10.2014, Бюл.№ 19. 5 с. |
Series/Report no.: | 11;93826 |
Abstract: | Спосіб виробництва емульсійної системи для м'ясних посічених напівфабрикатів включає використання тваринного білка, води та рослинної олії. При цьому як тваринний білок використовують Gelexcel A-95, попередньо змішаний у сухому вигляді з ксантановою камеддю. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14030 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.