Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5020
Title: | Актуальні проблеми технології галузі |
Authors: | Янчева, Марина Олександрівна Желєва, Тетяна Сергіївна |
Keywords: | м'ясні продукти;харчові технології;продукція тваринництва;технологія галузі;м'ясопереробна промисловість;стабілізація забарвлення;консистенція |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Янчева М. О., Желєва Т. С. Актуальні проблеми технології галузі: методичні вказівки до лабораторних занять та самостійної роботи для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» (освітньо-професійна програма «Технології харчових продуктів тваринного походження») ступеня вищої освіти бакалавр; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2019. 35 c. |
Abstract: | Мета викладення дисципліни «Актуальні проблеми технології галузі» полягає у визначенні рівня розвитку м’ясопереробної промисловості в умовах прискореного науково-технічного прогресу галузі, в наданні майбутнім фахівцям галузі теоретичних основ та практичних навичок вирішення проблем підприємств галузі. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5020 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2019.1_pos32.pdf | 1.06 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.