Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15875
Title: Композиція кріопротекторної дії "Кріолакт" для виробництва м'ясних заморожених напівфабрикатів
Authors: Янчева, Марина Олександрівна
Яковлева, Юлія Володимирівна
Issue Date: 12-Sep-2011
Citation: Композиція кріопротекторної дії "Кріолакт" для виробництва м'ясних заморожених напівфабрикатів. Патент України на корисну модель № 62695, МПК A23B 4/06 (2006.01). М. О. Янчева, Ю. В. Яковлева. № u201101593. Заявл. 11.02.2011. Опубл. 12.09.2011, Бюл.№ 17. 2 с.
Series/Report no.: 11;62695
Abstract: Композиція кріопротекторної дії для виробництва м'ясних заморожених напівфабрикатів, що містить сіль поварену харчову, яка відрізняється тим, що як речовини, які мають властивості кріопротекторів, містить лактозу та лактулозу, у наступному співвідношенні компонентів, у мас. %: лактулоза 43,0 лактоза 28,5 сіль поварена харчова 28,5.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15875
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
62695.pdf133.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.