Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12054
Title: Спосіб виробництва заморожених м’ясних посічених напівфабрикатів
Authors: Янчева, Марина Олександрівна
Желєва, Тетяна Сергіївна
Гринченко, Ольга Олексіївна
Большакова, Вікторія Анатоліївна
Гринченко, Наталія Геннадіївна
Issue Date: 12-Jan-2015
Citation: Патент України на корисну модель № 95892, A23B 4/06. Спосіб виробництва заморожених м’ясних посічених напівфабрикатів / Янчева М.О., Желєва Т.С., Гринченко О.О., Большакова В.А., Гринченко Н.Г. - № u 2014 08187. Заявл. 21.07.2014. Опубл. 12.01.2015, Бюл.№ 1. 4 с.
Series/Report no.: 11;95892
Abstract: Спосіб виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів, що включає підготовку м'ясної сировини, приготування фаршу, формування, пакування, заморожування та зберігання, причому на стадії приготування фаршу додатково вводять в сухому вигляді суміш кріопротекторну "KrioMeat" CK 002 у кількості 1,5…2,5 % до маси м'ясної сировини.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12054
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
95892.pdf152.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.