Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/12054
Title: | Спосіб виробництва заморожених м’ясних посічених напівфабрикатів |
Authors: | Янчева, Марина Олександрівна Желєва, Тетяна Сергіївна Гринченко, Ольга Олексіївна Большакова, Вікторія Анатоліївна Гринченко, Наталія Геннадіївна |
Issue Date: | 12-Jan-2015 |
Citation: | Патент України на корисну модель № 95892, A23B 4/06. Спосіб виробництва заморожених м’ясних посічених напівфабрикатів / Янчева М.О., Желєва Т.С., Гринченко О.О., Большакова В.А., Гринченко Н.Г. - № u 2014 08187. Заявл. 21.07.2014. Опубл. 12.01.2015, Бюл.№ 1. 4 с. |
Series/Report no.: | 11;95892 |
Abstract: | Спосіб виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів, що включає підготовку м'ясної сировини, приготування фаршу, формування, пакування, заморожування та зберігання, причому на стадії приготування фаршу додатково вводять в сухому вигляді суміш кріопротекторну "KrioMeat" CK 002 у кількості 1,5…2,5 % до маси м'ясної сировини. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12054 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.