Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14032
Title: Спосіб виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів
Authors: Янчева, Марина Олександрівна
Желєва, Тетяна Сергіївна
Гринченко, Ольга Олексіївна
Большакова, Вікторія Анатолівна
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Issue Date: 27-Oct-2014
Citation: Спосіб виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів. Патент України на корисну модель № 94146, МПК A23B 4/06 (2006.01), A23L 1/31 (2006.01), A23L 1/314 (2006.01). М. О. Янчева, Т. С. Желєва, О. О. Гринченко, В. А. Большакова, Н. Г. Гринченко. № u 2014 06735. Заявл. 16.06.2014. Опубл. 27.10.2014, Бюл.№ 20. 4 с.
Series/Report no.: 11;94146
Abstract: Спосіб виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів включає підготовку м'ясної сировини, приготування фаршу, перемішування до утворення однорідної консистенції, формування, пакування, заморожування та зберігання. На стадії перемішування компонентів додатково вводять в сухому вигляді суміш кріопротекторну "KrioMeat" CK 001 у кількості 2,0…3,0 % до маси м'ясної сировини.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14032
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
94146.pdf153.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.