Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14032
Title: | Спосіб виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів |
Authors: | Янчева, Марина Олександрівна Желєва, Тетяна Сергіївна Гринченко, Ольга Олексіївна Большакова, Вікторія Анатолівна Гринченко, Наталя Геннадіївна |
Issue Date: | 27-Oct-2014 |
Citation: | Спосіб виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів. Патент України на корисну модель № 94146, МПК A23B 4/06 (2006.01), A23L 1/31 (2006.01), A23L 1/314 (2006.01). М. О. Янчева, Т. С. Желєва, О. О. Гринченко, В. А. Большакова, Н. Г. Гринченко. № u 2014 06735. Заявл. 16.06.2014. Опубл. 27.10.2014, Бюл.№ 20. 4 с. |
Series/Report no.: | 11;94146 |
Abstract: | Спосіб виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів включає підготовку м'ясної сировини, приготування фаршу, перемішування до утворення однорідної консистенції, формування, пакування, заморожування та зберігання. На стадії перемішування компонентів додатково вводять в сухому вигляді суміш кріопротекторну "KrioMeat" CK 001 у кількості 2,0…3,0 % до маси м'ясної сировини. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14032 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.