Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10660
Title: Промислові технології переробки м'яса, молока та риби
Authors: Перцевой, Федір Всеволодович
Терешкін, Олег Георгійович
Гурський, Петро Васильович
Ладика, Володимир Іванович
Янчева, Марина Олександрівна
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Саєнко, Сергій Юрійович
Хомічак, Любомир Михайлович
Keywords: технологія м’яса;технологія молока;технологія риби;безпека харчових продуктів;харчові виробництва;технологічні процеси;формування якості
Issue Date: 2014
Publisher: Київ: ІНКОС
Citation: Перцевий Ф. В., Терешкін О. Г., Гурський П. В., Ладика В. І., Янчева М. О., Камсуліна Н. В., Саєнко С. Ю., Хомічак Л. М. Промислові технології переробки м'яса, молока та риби: підручник. Київ: ІНКОС, 2014. 340 с.
Abstract: В підручнику приділено особливу увагу чинникам, які впливають на формування якості та безпеки продукції: характеристиці сировини, особливостям технологічних процесів виробництва харчової продукції та візуальному представленню технологіч-них схем в 2D і 3D форматах для кращого розуміння взаємодії обладнання та протікання технологічних процесів.Видання призначене для використання в навчальному процесі підготовки магістрів та спеціалістів закладів ресторанного господарства та харчових виробництв і студентів вищих навчальних закладів Міністерства аграрної політики та продовольства України.Матеріал буде корисним аспірантам, науковим співробітникам та практичним працівникам, які займаються переробкою харчової сировини, а також для широкого кола читачів, професійні інтереси яких пов'язані з харчовими технологіями.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10660
ISBN: 978-617-598-098-9
Appears in Collections:Підручники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Prom_technologies_P_2014.pdf10.84 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.