Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19927
Title: Вступ до фаху
Authors: Янчева, Марина Олександрівна
Скуріхіна, Людмила Андріївна
Гринченко, Наталія Геннадіївна
Keywords: харчова технологія;технологія зберігання;консервування;переробка м’яса;харчова інженерія
Issue Date: 2006
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Янчева М. О., Скуріхіна Л. А., Гринченко Н. Г. Вступ до фаху: методичні вказівки до практичних занять для студентів напряму підготовки 0917 “Харчова технологія та інженерія” освітньо-кваліфікаційного рівня підготовки бакалавр професійного спрямування “Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса”; Харк. держ.ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2006. 24 с.
Abstract: Метою вивчення дисципліни “Вступ до фаху” є ознайомлення студентів з майбутнєю спеціальністю та з організацією навчально-виховного процесу у вищих навчальних закладах України.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19927
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vstup_do_fakhu_MV_2006.pdf182.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.