Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19927
Title: | Вступ до фаху |
Authors: | Янчева, Марина Олександрівна Скуріхіна, Людмила Андріївна Гринченко, Наталія Геннадіївна |
Keywords: | харчова технологія;технологія зберігання;консервування;переробка м’яса;харчова інженерія |
Issue Date: | 2006 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Янчева М. О., Скуріхіна Л. А., Гринченко Н. Г. Вступ до фаху: методичні вказівки до практичних занять для студентів напряму підготовки 0917 “Харчова технологія та інженерія” освітньо-кваліфікаційного рівня підготовки бакалавр професійного спрямування “Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса”; Харк. держ.ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2006. 24 с. |
Abstract: | Метою вивчення дисципліни “Вступ до фаху” є ознайомлення студентів з майбутнєю спеціальністю та з організацією навчально-виховного процесу у вищих навчальних закладах України. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19927 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
vstup_do_fakhu_MV_2006.pdf | 182.22 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.