Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21618
Title: Наукові основи використання сухих сумішей кріостабілізуючої дії в технологіях напівфабрикатів м'ясних заморожених
Authors: Желєва, Тетяна Сергіївна
Янчева, Марина Олександрівна
Гринченко, Ольга Олексіївна
Погожих, Микола Іванович
Keywords: м'ясні напівфабрикати;холодильна обробка;суміші кріостабілізуючої дії;якість
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Желєва Т. С., Янчева М. О., Гринченко О. О. Наукові основи використання сухих сумішей кріостабілізуючої дії в технологіях напівфабрикатів м'ясних заморожених: монографія. Харківський державний університет харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2016. 133 с.
Abstract: У монографії узагальнено результати багаторічних досліджень щодо наукового обгрунтування та розробки сухих сумішей кріостабілізуючої дії та їх використання в технологіях напівфабрикатів м'ясних заморожених.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21618
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mon_sumishi_2016.pdf7.78 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.