Browsing by Author Черевко, О. І.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 66  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2010Адгезійні властивості сухих конфітюрівЧеревко, О. І.; Маяк, В. І.; Смілик, М. М.; Постольнік, Д. В.; Сардоров, А. М.
2013Аналіз забезпечення систем харчування лікувального призначення збалансованими групами нутрієнтівЧеревко, О. І.; Крутовий, Ж. А.; Запаренко, Г. В.; Фалько, О. О.; Юрченко, І. Ю.
2011Асептична стерилізація томатного сокуЧеревко, О. І.; Кіптела, Л. В.; Загорулько, О. Є.; Карпенко, М. В.; Мураховський, О. В.; Гольденбайн, І. І.; Остапенко, В. І.
2013Борошняні вироби, збагачені органічним селеном, як елементи систем харчуванняЧеревко, О. І.; Крутовий, Ж. А.; Михайлов, В. М.; Запаренко, Г. В.
2019Вакуумна вібраційна сушарка безперервної діїЧеревко, О. І.; Сардаров, А. М.; Маяк, О. А.; Костенко, С. М.
2012Вальцьова ІЧ-сушарка для сушіння плодово-ягідних пастЧеревко, О. І.; Кіптела, Л. В.; Загорулько, О. Є.; Постольник, Д. В.; Загорулько, А. М.
2013Визначення міцності структури паст із дикорослої плодово-ягідної сировиниЧеревко, О. І.; Кіптела, Л. В.; Захаренко, В. О.; Загорулько, О. Є.
2011Використання НВЧ-технологій у харчовій промисловості та на підприємствах ресторанного господарстваЧеревко, О. І.; Єфремов, Ю. І.; Михайлова, С. В.; Паращук, Ю. Д.; Харлап, М. Д.; Руда, Л.
2010Виробництво фруктової пасти з використанням дикорослої актинідіїЧеревко, О. І.; Кіптела, Л. В.; Загорулько, О. Є.; Постольник, Д. В.
2014-05-22Вплив конструктивних особливостей скребково-лопатевої мішалки на перебіг теплообміну у випарному апаратіЧеревко, О. І.; Маяк, В. І.; Маяк, О. А.
2013Двадцять два роки потомуЧеревко, О. І.
2011Дослідження дисперсності структури як фактора стабільності паст із дикорослої плодово-ягідної сировиниЧеревко, О. І.; Кіптела, Л. В.; Постольнік, Д. В.; Загорулько, А. М.; Бражник, К. А.; Гришина, Т. О.; Мошнін, Є. С.
2010Дослідження залежності напруги зсуву сухого конфітюру від швидкості зсувуЧеревко, О. І.; Маяк, В. І.; Смілик, М. М.; Постольнік, Д. В.; Сардоров, А. М.
2011Дослідження процесу тепловіддачі під час концентрування в'язких харчових системЧеревко, О. І.; Потапов, В. О.; Маяк, О. А.
2011Дослідження тепловіддачі в процесах виробництва високов'язких продуктівЧеревко, О. І.; Михайлов, В. М.; Маяк, В. І.; Маяк, О. А.; Сардаров, А. М.; Русанов, І. О.; Романов, І. П.
2009Дослідження функціональних можливостей апаратів для теплової обробкиЧеревко, О. І.; Михайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Лебединець, І. В.
2009Дослідження якості концентрованих продуктів із плодово-ягідної та овочевої сировини та розробка технологічних ліній їх виробництваЧеревко, О. І.; Маяк, В. І.; Постольнік, Д. В.
2012Ексергетичний аналіз процесу кондуктивного жарення м’яса в апаратах періодичної діїЧеревко, О. І.; Скрипник, В. О.
2021Експериментально-розрахункові дослідження модельної конструкції вакуум-випарного апарата зі збільшеною поверхнею теплообмінуЧеревко, О. І.; Загорулько, О. Є.; Загорулько, А. М.; Постаджиєв, О. І.
2010Екстрагування барвних речовин з дикорослої сировиниЧеревко, О. І.; Кіптела, Л. В.; Загорулько, О. Є.; Постольнік, Д. В.