Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64268
Title: | Борошняні вироби для систем харчування: проблеми проектування рецептур та їх дослідження |
Authors: | Черевко, О. І. Крутовий, Ж. А. Запаренко, Г. В. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Черевко О. І., Крутовий Ж. А., Запаренко Г. В. Борошняні вироби для систем харчування: проблеми проектування рецептур та їх дослідження. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 135-136. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64268 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_135-136.pdf | 117.64 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.