Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64268
Title: Борошняні вироби для систем харчування: проблеми проектування рецептур та їх дослідження
Authors: Черевко, О. І.
Крутовий, Ж. А.
Запаренко, Г. В.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Черевко О. І., Крутовий Ж. А., Запаренко Г. В. Борошняні вироби для систем харчування: проблеми проектування рецептур та їх дослідження. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 135-136.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64268
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_135-136.pdf117.64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.