Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48477
Title: | Дослідження процесу тепловіддачі під час концентрування в'язких харчових систем |
Other Titles: | Исследование процесса теплоотдачи при концентрировании вязких пищевых систем Research the process of heat emission by the concentration of viscous food systems |
Authors: | Черевко, О. І. Потапов, В. О. Маяк, О. А. |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харків: ХНТУСГ |
Citation: | Черевко О. І., Потапов В. О., Маяк О. А. Дослідження процесу тепловіддачі під час концентрування в'язких харчових систем. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 119 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2011. С. 138-143. |
Series/Report no.: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 119 |
Abstract: | Досліджено процес уварювання овочевого пюре під час виробництва пастоподібних концентратів напоїв. У результаті проведених експериментів отримано критеріальне рівняння процесу тепловіддачі, в якому враховано зміни реологічних властивостей продукту, що уварюється. Исследован процесс уваривания овощного пюре при производстве пастообразных концентратов напитков. B результате проведенных экспериментов получено критериальное уравнение процесса теплоотдачи, в котором учтены изменения реологических свойств увариваемого продукта. Investigational process of cooking of vegetable puree during the production of paste-like concentrates of drinks. As a result of the conducted experiments criterion equalization of process of heat emission, the changes of reological properties of product which concentrated are taken into account in which, is got. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48477 |
Appears in Collections: | Випуск 119: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_119_2011_20.pdf | 276.47 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.