Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64509
Title: Аналіз процесу виробництва роздільних концентратів на основі плодоовочевої сировини
Authors: Черевко, О. І.
Михайлов, В. М.
Маяк, О. А.
Сардаров, А. М.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Черевко О. І., Михайлов В. М., Маяк О. А., Сардаров А. М. Аналіз процесу виробництва роздільних концентратів на основі плодоовочевої сировини. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 274-275.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64509
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_274-275.pdf117.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.