Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6532
Title: Виробництво фруктової пасти з використанням дикорослої актинідії
Authors: Черевко, О. І.
Кіптела, Л. В.
Загорулько, О. Є.
Постольник, Д. В.
Keywords: фруктові пасти;дикоросла актинідія;фруктові пюре
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Черевко О. І., Кіптела Л. В., Загорулько О. Є., Постольник Д. В. Виробництво фруктової пасти з використанням дикорослої актинідії. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 138-142.
Abstract: Розроблено рецептуру нової фруктової пасти з використанням дикорослої актинідії. Підібрано апаратурний комплект технологічної лінії для виробництва фруктових паст. Визначено оптимальні режими концентрування фруктових пюре.
Compounding of new fruit paste is developed with the use of wild-growing actinidia. The apparatus complete set of technological line is neat for the production of fruit pastes. The optimum modes of concentration of fruit purees are certain.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6532
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_26.pdf193.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.