Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6532
Title: | Виробництво фруктової пасти з використанням дикорослої актинідії |
Authors: | Черевко, О. І. Кіптела, Л. В. Загорулько, О. Є. Постольник, Д. В. |
Keywords: | фруктові пасти;дикоросла актинідія;фруктові пюре |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Черевко О. І., Кіптела Л. В., Загорулько О. Є., Постольник Д. В. Виробництво фруктової пасти з використанням дикорослої актинідії. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 138-142. |
Abstract: | Розроблено рецептуру нової фруктової пасти з використанням дикорослої актинідії. Підібрано апаратурний комплект технологічної лінії для виробництва фруктових паст. Визначено оптимальні режими концентрування фруктових пюре. Compounding of new fruit paste is developed with the use of wild-growing actinidia. The apparatus complete set of technological line is neat for the production of fruit pastes. The optimum modes of concentration of fruit purees are certain. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6532 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_26.pdf | 193.34 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.