Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26729
Title: Використання НВЧ-технологій у харчовій промисловості та на підприємствах ресторанного господарства
Authors: Паращук, Ю. Д.
Харлап, М. Д.
Руда, Л.
metadata.dc.contributor.advisor: Черевко, О. І.
Єфремов, Ю. І.
Михайлова, С. В.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Паращук Ю. Д., Харлап М. Д., Руда Л. Використання НВЧ-технологій у харчовій промисловості та на підприємствах ресторанного господарства. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Черевко О. І., Єфремов Ю. І., Михайлова С. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 332.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26729
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_332.pdf115.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.