Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26698
Title: Дослідження дисперсності структури як фактора стабільності паст із дикорослої плодово-ягідної сировини
Authors: Загорулько, А. М.
Бражник, К. А.
Гришина, Т. О.
Мошнін, Є. С.
metadata.dc.contributor.advisor: Черевко, О. І.
Кіптела, Л. В.
Постольнік, Д. В.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Загорулько А. М., Бражник К. А., Гришина Т. О., Мошнін Є. С. Дослідження дисперсності структури як фактора стабільності паст із дикорослої плодово-ягідної сировини. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Черевко О. І., Кіптела Л. В., Постольнік Д. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 315.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26698
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_315.pdf114.72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.