Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26698
Title: | Дослідження дисперсності структури як фактора стабільності паст із дикорослої плодово-ягідної сировини |
Authors: | Загорулько, А. М. Бражник, К. А. Гришина, Т. О. Мошнін, Є. С. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Черевко, О. І. Кіптела, Л. В. Постольнік, Д. В. |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Загорулько А. М., Бражник К. А., Гришина Т. О., Мошнін Є. С. Дослідження дисперсності структури як фактора стабільності паст із дикорослої плодово-ягідної сировини. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Черевко О. І., Кіптела Л. В., Постольнік Д. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 315. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26698 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_315.pdf | 114.72 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.