Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Серік, Максим Леонідович
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 28
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2011
Біологічна хімія. Опорний конспект лекцій для студентів напрямку підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
Дуденко, Ніна Василівна
;
Павлоцька, Лариса Федорівна
;
Горбань, Віктор Григорович
;
Артеменко, Віктор Станіславович
;
Серік, Максим Леонідович
;
Цибань, Лілія Степанівна
2017
Використання білково-мінеральних інгредієнтів у виробництві м'ясних харчових продуктів
Серік, Максим Леонідович
2021
Вплив добавки білково-мінеральної на деякі характеристики м’ясних посічених систем
Лещенко, Катерина Геннадіївна
;
Серік, Максим Леонідович
;
Пивоваров, Євген Павлович
2019
Гігієна та санітарія закладів ресторанного господарства
Євлаш, Вікторія Владленівна
;
Головко, Микола Павлович
;
Прісс, Олеся Петрівна
;
Серік, Максим Леонідович
;
Старостенко, Богдана Олександрівна
;
Газзаві-Рогозіна, Людмила Вікторівна
2020
Гігієна та санітарія закладів ресторанного господарства та торгівлі
Євлаш, Вікторія Владленівна
;
Газзаві-Рогозіна, Людмила Вікторівна
;
Серік, Максим Леонідович
;
Сеногонова, Людмила Іванівна
2017
Дослідження фізико-хімічних показників екструдованого ядра соняшникового насіння
Євлаш, Вікторія Владленівна
;
Фотченко, Костянтин В’ячеславович
;
Старостенко, Богдана Олександрівна
;
Серік, Максим Леонідович
;
Нікітін, Сергій Васильович
2015
Наукові основи технології та системного використання харчових продуктів оздоровчої дії для різних верств населення
Дуденко, Ніна Василівна
;
Павлоцька, Лариса Федорівна
;
Коваленко, Валентина Олексіївна
;
Євлаш, Вікторія Владленівна
;
Антоненко, Світлана Павлівна
;
Головко, Микола Павлович
;
Горбань, Віктор Григорович
;
Серік, Максим Леонідович
;
Буряк, Ірина Алімовна
;
Чернова, Людмила Олександрівна
2012
Основи біологічної хімії та фізіології харчування.
Дуденко, Ніна Василівна
;
Павлоцька, Лариса Федорівна
;
Горбань, Віктор Григорович
;
Артеменко, Віктор Станіславович
;
Серік, Максим Леонідович
;
Цибань, Лілія Степанівна
2013
Основи біохімії та фізіології харчування
Горбань, Віктор Григорович
;
Серік, Максим Леонідович
;
Цибань, Лілія Степанівна
2011
Практикум з біологічної хімії
Цибань, Лілія Степанівна
;
Артеменко, Віктор Станіславович
;
Горбань, Віктор Григорович
;
Павлоцька, Лариса Федорівна
;
Серік, Максим Леонідович
;
Дуденко, Ніна Василівна
2015-01-12
Спосіб виготовлення варених ковбасних виробів
Серік, Максим Леонідович
;
Шурдук, Інна Володимирівна
2015-01-12
Спосіб виготовлення варено-копчених ковбасних виробів
Серік, Максим Леонідович
;
Шурдук, Інна Володимирівна
2021-02-24
Спосіб виготовлення здобного печива
Серік, Максим Леонідович
;
Холобцева, Ірина Петрівна
;
Самохвалова, Ольга Володимирівна
2023-05-10
Спосіб виготовлення м'ясних посічених напівфабрикатів
Серік, Максим Леонідович
;
Лещенко, Катерина Геннадіївна
;
Пивоваров, Євген Павлович
2013-11-25
Спосіб виготовлення м'ясних січених виробів
Черевко, Олександр Іванович
;
Головко, Микола Павлович
;
Серік, Максим Леонідович
;
Головко, Тетяна Миколаївна
;
Полупан, Валентин Вадимович
;
Бакіров, Мюшфік Панах огли
2006-08-15
Спосіб виготовлення м'ясних січених виробів
Черевко, Олександр Іванович
;
Головко, Микола Павлович
;
Колесник, Аліна Олексіївна
;
Серік, Максим Леонідович
;
Головко, Тетяна Миколаївна
2006-08-15
Спосіб виготовлення м`ясних січених виробів
Черевко, Олександр Іванович
;
Головко, Микола Павлович
;
Чуйко, Людмила Олексіївна
;
Серік, Максим Леонідович
;
Головко, Тетяна Миколаївна
2009-01-26
Спосіб виготовлення печінкових паштетів
Черевко, Олександр Іванович
;
Дюкарева, Галина Іванівна
;
Головко, Тетяна Миколаївна
;
Серік, Максим Леонідович
2013-11-25
Спосіб виготовлення соусів емульсійного типу
Черевко, Олександр Іванович
;
Головко, Микола Павлович
;
Серік, Максим Леонідович
;
Головко, Тетяна Миколаївна
;
Бакіров, Мюшфік Панах огли
;
Полупан, Валентин Вадимович
2012-10-25
Спосіб одержання білково-мінерального напівфабрикату
Черевко, Олександр Іванович
;
Головко, Микола Павлович
;
Полевич, Віталій Вадимович
;
Серік, Максим Леонідович
;
Головко, Тетяна Миколаївна
;
Полупан, Валентин Вадимович