Browsing by Author Серік, Максим Леонідович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 28  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Біологічна хімія. Опорний конспект лекцій для студентів напрямку підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»Дуденко, Ніна Василівна; Павлоцька, Лариса Федорівна; Горбань, Віктор Григорович; Артеменко, Віктор Станіславович; Серік, Максим Леонідович; Цибань, Лілія Степанівна
2017Використання білково-мінеральних інгредієнтів у виробництві м'ясних харчових продуктівСерік, Максим Леонідович
2021Вплив добавки білково-мінеральної на деякі характеристики м’ясних посічених системЛещенко, Катерина Геннадіївна; Серік, Максим Леонідович; Пивоваров, Євген Павлович
2019Гігієна та санітарія закладів ресторанного господарстваЄвлаш, Вікторія Владленівна; Головко, Микола Павлович; Прісс, Олеся Петрівна; Серік, Максим Леонідович; Старостенко, Богдана Олександрівна; Газзаві-Рогозіна, Людмила Вікторівна
2020Гігієна та санітарія закладів ресторанного господарства та торгівліЄвлаш, Вікторія Владленівна; Газзаві-Рогозіна, Людмила Вікторівна; Серік, Максим Леонідович; Сеногонова, Людмила Іванівна
2017Дослідження фізико-хімічних показників екструдованого ядра соняшникового насінняЄвлаш, Вікторія Владленівна; Фотченко, Костянтин В’ячеславович; Старостенко, Богдана Олександрівна; Серік, Максим Леонідович; Нікітін, Сергій Васильович
2015Наукові основи технології та системного використання харчових продуктів оздоровчої дії для різних верств населенняДуденко, Ніна Василівна; Павлоцька, Лариса Федорівна; Коваленко, Валентина Олексіївна; Євлаш, Вікторія Владленівна; Антоненко, Світлана Павлівна; Головко, Микола Павлович; Горбань, Віктор Григорович; Серік, Максим Леонідович; Буряк, Ірина Алімовна; Чернова, Людмила Олександрівна
2012Основи біологічної хімії та фізіології харчування.Дуденко, Ніна Василівна; Павлоцька, Лариса Федорівна; Горбань, Віктор Григорович; Артеменко, Віктор Станіславович; Серік, Максим Леонідович; Цибань, Лілія Степанівна
2013Основи біохімії та фізіології харчуванняГорбань, Віктор Григорович; Серік, Максим Леонідович; Цибань, Лілія Степанівна
2011Практикум з біологічної хіміїЦибань, Лілія Степанівна; Артеменко, Віктор Станіславович; Горбань, Віктор Григорович; Павлоцька, Лариса Федорівна; Серік, Максим Леонідович; Дуденко, Ніна Василівна
2015-01-12Спосіб виготовлення варених ковбасних виробівСерік, Максим Леонідович; Шурдук, Інна Володимирівна
2015-01-12Спосіб виготовлення варено-копчених ковбасних виробівСерік, Максим Леонідович; Шурдук, Інна Володимирівна
2021-02-24Спосіб виготовлення здобного печиваСерік, Максим Леонідович; Холобцева, Ірина Петрівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна
2023-05-10Спосіб виготовлення м'ясних посічених напівфабрикатівСерік, Максим Леонідович; Лещенко, Катерина Геннадіївна; Пивоваров, Євген Павлович
2013-11-25Спосіб виготовлення м'ясних січених виробівЧеревко, Олександр Іванович; Головко, Микола Павлович; Серік, Максим Леонідович; Головко, Тетяна Миколаївна; Полупан, Валентин Вадимович; Бакіров, Мюшфік Панах огли
2006-08-15Спосіб виготовлення м'ясних січених виробівЧеревко, Олександр Іванович; Головко, Микола Павлович; Колесник, Аліна Олексіївна; Серік, Максим Леонідович; Головко, Тетяна Миколаївна
2006-08-15Спосіб виготовлення м`ясних січених виробівЧеревко, Олександр Іванович; Головко, Микола Павлович; Чуйко, Людмила Олексіївна; Серік, Максим Леонідович; Головко, Тетяна Миколаївна
2009-01-26Спосіб виготовлення печінкових паштетівЧеревко, Олександр Іванович; Дюкарева, Галина Іванівна; Головко, Тетяна Миколаївна; Серік, Максим Леонідович
2013-11-25Спосіб виготовлення соусів емульсійного типуЧеревко, Олександр Іванович; Головко, Микола Павлович; Серік, Максим Леонідович; Головко, Тетяна Миколаївна; Бакіров, Мюшфік Панах огли; Полупан, Валентин Вадимович
2012-10-25Спосіб одержання білково-мінерального напівфабрикатуЧеревко, Олександр Іванович; Головко, Микола Павлович; Полевич, Віталій Вадимович; Серік, Максим Леонідович; Головко, Тетяна Миколаївна; Полупан, Валентин Вадимович