Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8592
Title: Гігієна та санітарія закладів ресторанного господарства та торгівлі
Authors: Євлаш, Вікторія Владленівна
Газзаві-Рогозіна, Людмила Вікторівна
Серік, Максим Леонідович
Сеногонова, Людмила Іванівна
Keywords: гігієна;санітарний контроль;санітарія;гігієна грунту;особиста гігієна персоналу;дезінсекція;зоонози;харчові отруєння
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: Світ книг
Citation: Євлаш В. В., Газзаві-Рогозіна Л. В., Серік М. Л., Сєногонова Л. І. Гігієна та санітарія закладів ресторанного господарства та торгівлі: навчальний посібник-практикум. Х.: Світ Книг, 2020. 224 с.
Abstract: Навчальна програма дисципліни «Гігієна та санітарія» вміщує учбовий матеріал, який обґрунтовує з наукових позицій важливі завдання професійної діяльності спеціалістів ресторанної справи, в тому числі – раціональну організацію санітарного режиму підприємств, яка забезпечує санітарно гігієнічну безпеку харчових продуктів, профілактику захворювань, що виникають внаслідок вживання недоброякісних продуктів харчування, та професійних захворювань. Метою дисципліни є засвоєння студентами науково-практичних знань в галузі гігієни і санітарії. Практикум розроблено у відповідності до навчальної програми, він містить короткі теоретичні відомості, завдання для самостійної роботи студентів в лабораторних умовах (контрольні питання, ситуаційні завдання, словник термінів). Практикум рекомендовано для здобувачів вищої освіти, він також буде корисним для учнів коледжів та ПТНЗ, а також всім, хто цікавиться питаннями гігієни та санітарії.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8592
ISBN: 978-966-2678-67-3
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Hihiena_Sanitar_P_2020.pdf4.05 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.