Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12080
Title: Спосіб виготовлення варено-копчених ковбасних виробів
Authors: Серік, Максим Леонідович
Шурдук, Інна Володимирівна
Issue Date: 12-Jan-2015
Citation: Спосіб виготовлення варено-копчених ковбасних виробі: патент України на корисну модель № 96002, A23L 1/31. № u 2014 08956. М. Л. Серік, І. В. Шурдук . заявл. 08.08.2014. опубл. 12.01.2015, Бюл.№ 1. 4 с.
Abstract: Спосіб виготовлення варено-копчених ковбасних виробів включає попередню обвалку та жиловку м'ясної сировини, її подрібнення на вовчках, додавання розчину солі кухонної та нітриту натрію, витримування, подрібнення на кутері, додавання подрібненого шпику хребтового, цукру, спецій, перемішування, наповнення фаршем підготовленої ковбасної оболонки, осадження батонів, копчення, варіння, повторне копчення, охолодження та сушіння. На стадії подрібнення на кутері або перемішування компонентів додається додатково напівфабрикат білково-мінеральний у кількості 2…15 % від маси м'яса.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12080
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
96002.pdf144.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.