Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14356
Title: Спосіб виготовлення м'ясних січених виробів
Authors: Черевко, Олександр Іванович
Головко, Микола Павлович
Колесник, Аліна Олексіївна
Серік, Максим Леонідович
Головко, Тетяна Миколаївна
Issue Date: 15-Aug-2006
Citation: Спосіб виготовлення м'ясних січених виробів. Патент України на корисну модель № 16330, МПК (2006), A23L 1/317, A23J 1/10 (2006.01). О. І. Черевко, М. П. Головко, А. О. Колесник, М. Л. Серік, Т. М. Головко. № u200511040. Заявл. 21.11.2005. Опубл. 15.08.2006, Бюл. № 8. 3 с.
Series/Report no.: 11;16330
Abstract: Спосіб одержання м'ясних січених виробів, що включає подрібнення м'яса й замоченого у молоці або воді хліба на м'ясорубці з діаметром отворів решітки 3...4мм, перемішування маси, додавання харчової солі, вибивання фаршу, розділення виробів, панірування в сухарях пшеничних, формування виробів і смаження з використанням жиру тваринного або олії рослинної в кількості 5% від маси напівфабрикату при температурі 150...160°С 4...5 хвилин з наступним доведенням до готовності в жарових шафах при температурі 250...280°С протягом 5...7 хвилин, який відрізняється тим, що до рецептурної суміші на стадії подрібнення або перемішування компонентів додається напівфабрикат кістковий харчовий масою 5...15% від маси м'яса.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14356
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
16330.pdf101.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.