Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14356
Title: | Спосіб виготовлення м'ясних січених виробів |
Authors: | Черевко, Олександр Іванович Головко, Микола Павлович Колесник, Аліна Олексіївна Серік, Максим Леонідович Головко, Тетяна Миколаївна |
Issue Date: | 15-Aug-2006 |
Citation: | Спосіб виготовлення м'ясних січених виробів. Патент України на корисну модель № 16330, МПК (2006), A23L 1/317, A23J 1/10 (2006.01). О. І. Черевко, М. П. Головко, А. О. Колесник, М. Л. Серік, Т. М. Головко. № u200511040. Заявл. 21.11.2005. Опубл. 15.08.2006, Бюл. № 8. 3 с. |
Series/Report no.: | 11;16330 |
Abstract: | Спосіб одержання м'ясних січених виробів, що включає подрібнення м'яса й замоченого у молоці або воді хліба на м'ясорубці з діаметром отворів решітки 3...4мм, перемішування маси, додавання харчової солі, вибивання фаршу, розділення виробів, панірування в сухарях пшеничних, формування виробів і смаження з використанням жиру тваринного або олії рослинної в кількості 5% від маси напівфабрикату при температурі 150...160°С 4...5 хвилин з наступним доведенням до готовності в жарових шафах при температурі 250...280°С протягом 5...7 хвилин, який відрізняється тим, що до рецептурної суміші на стадії подрібнення або перемішування компонентів додається напівфабрикат кістковий харчовий масою 5...15% від маси м'яса. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14356 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.