Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13789
Title: Спосіб виготовлення м'ясних січених виробів
Authors: Черевко, Олександр Іванович
Головко, Микола Павлович
Серік, Максим Леонідович
Головко, Тетяна Миколаївна
Полупан, Валентин Вадимович
Бакіров, Мюшфік Панах огли
Issue Date: 25-Nov-2013
Citation: Спосіб виготовлення м'ясних січених виробів. Патент України на корисну модель № 85582, МПК A23L 1/31 (2006.01). О. І. Черевко, М. П. Головко, М. Л. Серік, Т. М. Головко, В. В. Полупан, М. П. Бакіров. № u 2013 06530. Заявл. 27.05.2013. Опубл. 25.11.2013, Бюл.№ 22. 4 с.
Series/Report no.: 11;85582
Abstract: Спосіб виготовлення м'ясних січених виробів передбачає подрібнення м'яса й замоченого у молоці або воді хліба на м'ясорубці, додавання харчової солі, перемішування маси, вибивання фаршу, розділення виробів, панірування в сухарях пшеничних, формування виробів і смаження з використанням жиру тваринного або олії рослинної з наступним доведенням до готовності в жарових шафах. На стадії подрібнення або перемішування компонентів додається напівфабрикат білково-мінеральний масою 5…15 % від маси м'яса.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13789
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
85582.pdf147.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.