Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58605
Title: Спосіб виготовлення м'ясних посічених напівфабрикатів
Authors: Серік, Максим Леонідович
Лещенко, Катерина Геннадіївна
Пивоваров, Євген Павлович
Issue Date: 10-May-2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Спосіб виготовлення м'ясних посічених напівфабрикатів: пат. 152991 Україна: МПК A23L 13/60 (2016.01) A23L 13/40 (2023.01). № u 2022 02078. М. Л. Серік, К. Г. Лещенко, Є. П. Пивоваров; власник Держ. біотехн. ун-т.; заявл. 15.06.2022; опубл. 10.05.2023, Бюл.№ 19. 5 с.
Series/Report no.: 11;152991
Abstract: Спосіб виготовлення м'ясних посічених напівфабрикатів включає підготовку сировини, подрібнення, перемішування фаршу, формування виробів, пакування, заморожування та зберігання. При цьому на стадії перемішування фаршу додають жирову емульсію в кількості 5…40 % від маси м'ясної сировини, в складі якої міститься добавка білково-мінеральна удосконалена (ДБМУ) у кількості 1…25 %, яка попередньо замочується у воді у співвідношенні вода:добавка 1:1-5:1 протягом 10…60 хвилин.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58605
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі) ДБТУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
152991_DBTU.pdf161.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.