Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23558
Title: | Основи біохімії та фізіології харчування |
Authors: | Горбань, Віктор Григорович Серік, Максим Леонідович Цибань, Лілія Степанівна |
Keywords: | біохімія;амінокислоти;фізіологія;харчування;фізико-хімічні властивості;біохімічні лабораторії |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Горбань В. Г., Серік М. Л., Цибань Л. С. Основи біохімії та фізіології харчування: практикум для студентів факультету менеджменту із спеціальності 6.140100 «Готельно-ресторанна справа»; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2013. 50 с. |
Abstract: | Практикум «Основи біохімії та фізіології харчування» підготовлений з метою надання допомоги студентам спеціальності «Готельно-ресторанна справа» у доскональному вивченні теоретичного матеріалу та набутті відповідних практичних навичок виконання біохімічних досліджень харчових продуктів |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23558 |
Appears in Collections: | Практикуми |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
P_biokhimiya_2013.pdf | 430.55 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.