Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23558
Title: Основи біохімії та фізіології харчування
Authors: Горбань, Віктор Григорович
Серік, Максим Леонідович
Цибань, Лілія Степанівна
Keywords: біохімія;амінокислоти;фізіологія;харчування;фізико-хімічні властивості;біохімічні лабораторії
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Горбань В. Г., Серік М. Л., Цибань Л. С. Основи біохімії та фізіології харчування: практикум для студентів факультету менеджменту із спеціальності 6.140100 «Готельно-ресторанна справа»; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2013. 50 с.
Abstract: Практикум «Основи біохімії та фізіології харчування» підготовлений з метою надання допомоги студентам спеціальності «Готельно-ресторанна справа» у доскональному вивченні теоретичного матеріалу та набутті відповідних практичних навичок виконання біохімічних досліджень харчових продуктів
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23558
Appears in Collections:Практикуми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
P_biokhimiya_2013.pdf430.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.