Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12066
Title: | Спосіб виготовлення варених ковбасних виробів |
Authors: | Серік, Максим Леонідович Шурдук, Інна Володимирівна |
Issue Date: | 12-Jan-2015 |
Citation: | Спосіб виготовлення варених ковбасних виробів: патент України на корисну модель № 96001, A23L 1/31. № u 2014 08955. М. Л. Серік, І. В. Шурдук; заявл. 08.08.2014. опубл. 12.01.2015, Бюл.№ 1. 4 с. |
Series/Report no.: | 11;96001 |
Abstract: | Спосіб виготовлення варених ковбасних виробів включає попередню обвалку та жиловку м'ясної сировини, її подрібнення на вовчках, додавання розчину солі кухонної та нітриту натрію, витримування, подрібнення на кутері, додавання подрібненого шпику хребтового, цукру, спецій, перемішування, наповнення фаршем підготовленої ковбасної оболонки, осадження батонів, обжарювання насиченою парою або димом, варіння та охолодження. На стадії подрібнення на кутері або перемішування компонентів додатково додають напівфабрикат білково-мінеральний. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12066 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.