Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8597
Title: Гігієна та санітарія закладів ресторанного господарства
Authors: Євлаш, Вікторія Владленівна
Головко, Микола Павлович
Прісс, Олеся Петрівна
Серік, Максим Леонідович
Старостенко, Богдана Олександрівна
Газзаві-Рогозіна, Людмила Вікторівна
Keywords: фізичні властивості ґрунту;гігієна повітря;геохімічний склад;оздоблення закладів;дезинфікуючих засобів;кулінарної обробки
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Євлаш В. В., Головко М. П., Прісс О. П., Газзаві-Рогозіна Л. В., Серік М. Л., Старостенко Б. О. Гігієна і санітарія закладів ресторанного господарства: навч. посібн. для здобувачів вищої освіти. Х.: ХДУХТ, 2019. 233 с.
Abstract: Навчальний посібник вміщує учбовий матеріал, який обґрунтовує з наукових позицій важливі завдання професійної діяльності спеціалістів ресторанної справи, в тому числі – раціональну організацію санітарного режиму підприємств, яка забезпечує санітарно-гігієнічну безпеку харчових продуктів, профілактику захворювань, які виникають внаслідок вживання недоброякісних продуктів харчування, та професійних захворювань. Навчальний посібник рекомендовано для здобувачів вищої освіти, він також буде корисним для учнів коледжів та ПТНЗ, а також всім, хто цікавиться питаннями гігієни та санітарії в ресторанному господарстві.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8597
ISBN: 978-966-2678-58-1
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Hyhyyena_sanitariya_2019_NP.pdf2.01 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.