Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16217
Title: | Спосіб виготовлення здобного печива |
Authors: | Серік, Максим Леонідович Холобцева, Ірина Петрівна Самохвалова, Ольга Володимирівна |
Issue Date: | 24-Feb-2021 |
Citation: | Спосіб виготовлення здобного печива. Патент України на корисну модель № 146526, МПК A23G 3/34 (2006.01) A21D 13/80 (2017.01). М. Л. Серік, І. П. Холобцева, О. В. Самохвалова. № u 2020 06551. Заявл. 12.10.2020. Опубл. 24.02.2021, Бюл.№ 8. 4 с. |
Series/Report no.: | 11;146526 |
Abstract: | Спосіб виготовлення здобного печива включає збивання меланжу із вершковим маслом або маргарином, або рослинно-жировою сумішшю, цукром або цукровою пудрою, або інвертним сиропом, розпушувачами, сіллю та есенцією, додавання до отримуваної суміші пшеничного борошна, замішування тіста, формування та випікання виробів. Додатково вноситься картопляний крохмаль у кількості 5…20 % від маси пшеничного борошна та добавка білково-мінеральна у кількості 1…15 % від маси пшеничного борошна, яка попередньо замочується у молоці у співвідношенні молоко:добавка 3:1, та подальшим витримуванням суміші протягом 10- 30 хв. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16217 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
146526.pdf | 151.23 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.