Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16217
Title: Спосіб виготовлення здобного печива
Authors: Серік, Максим Леонідович
Холобцева, Ірина Петрівна
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Issue Date: 24-Feb-2021
Citation: Спосіб виготовлення здобного печива. Патент України на корисну модель № 146526, МПК A23G 3/34 (2006.01) A21D 13/80 (2017.01). М. Л. Серік, І. П. Холобцева, О. В. Самохвалова. № u 2020 06551. Заявл. 12.10.2020. Опубл. 24.02.2021, Бюл.№ 8. 4 с.
Series/Report no.: 11;146526
Abstract: Спосіб виготовлення здобного печива включає збивання меланжу із вершковим маслом або маргарином, або рослинно-жировою сумішшю, цукром або цукровою пудрою, або інвертним сиропом, розпушувачами, сіллю та есенцією, додавання до отримуваної суміші пшеничного борошна, замішування тіста, формування та випікання виробів. Додатково вноситься картопляний крохмаль у кількості 5…20 % від маси пшеничного борошна та добавка білково-мінеральна у кількості 1…15 % від маси пшеничного борошна, яка попередньо замочується у молоці у співвідношенні молоко:добавка 3:1, та подальшим витримуванням суміші протягом 10- 30 хв.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16217
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
146526.pdf151.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.