Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27464
Title: Використання білково-мінеральних інгредієнтів у виробництві м'ясних харчових продуктів
Authors: Серік, Максим Леонідович
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Серік М. Л. Використання білково-мінеральних інгредієнтів у виробництві м'ясних харчових продуктів. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасност: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф.: до 50-річчя Харківського держ. ун-ту харчування та торгівлі, 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТі, 2017. С. 293-294.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27464
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_293-294.pdf87.64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.