Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27464
Title: | Використання білково-мінеральних інгредієнтів у виробництві м'ясних харчових продуктів |
Authors: | Серік, Максим Леонідович |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Серік М. Л. Використання білково-мінеральних інгредієнтів у виробництві м'ясних харчових продуктів. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасност: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф.: до 50-річчя Харківського держ. ун-ту харчування та торгівлі, 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТі, 2017. С. 293-294. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27464 |
Appears in Collections: | Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_293-294.pdf | 87.64 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.