Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21756
Title: | Наукові основи технології та системного використання харчових продуктів оздоровчої дії для різних верств населення |
Authors: | Дуденко, Ніна Василівна Павлоцька, Лариса Федорівна Коваленко, Валентина Олексіївна Євлаш, Вікторія Владленівна Антоненко, Світлана Павлівна Головко, Микола Павлович Горбань, Віктор Григорович Серік, Максим Леонідович Буряк, Ірина Алімовна Чернова, Людмила Олександрівна |
Keywords: | харчові відходи;харчові технології;оздоровчі продукти;стандарти на харчові продукти |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Наукові основи технології та системного використання харчових продуктів оздоровчої дії для різних верств населення: монографія. Н. В. Дуденко, Л. Ф. Павлоцька, В. О. Коваленко та ін.; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2015. 273 c. |
Abstract: | У монографії викладено матеріали стосовно наукового обґрунтування та розробки технологій харчових продуктів оздоровчого призначення та складання раціонів харчування з використанням продуктів направленої фізіологічної дії для різних верств населення. З урахуванням отриманих результатів досліджень розроблено десятиденний раціон харчування для дітей старшого шкільного віку (14-17 років) та осіб похилого віку на основі системного використання функціональних продуктів харчування. Монографія може бути корисною науковим співробітникам, аспірантам, студентам, які навчаються за спеціальностями напряму "Технології продовольчих продуктів та товарознавство", а також для працівників галузі. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21756 |
Appears in Collections: | Монографії |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Mon_naukovi_osnovy_15.pdf | 8.43 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.