Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21756
Title: Наукові основи технології та системного використання харчових продуктів оздоровчої дії для різних верств населення
Authors: Дуденко, Ніна Василівна
Павлоцька, Лариса Федорівна
Коваленко, Валентина Олексіївна
Євлаш, Вікторія Владленівна
Антоненко, Світлана Павлівна
Головко, Микола Павлович
Горбань, Віктор Григорович
Серік, Максим Леонідович
Буряк, Ірина Алімовна
Чернова, Людмила Олександрівна
Keywords: харчові відходи;харчові технології;оздоровчі продукти;стандарти на харчові продукти
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Наукові основи технології та системного використання харчових продуктів оздоровчої дії для різних верств населення: монографія. Н. В. Дуденко, Л. Ф. Павлоцька, В. О. Коваленко та ін.; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2015. 273 c.
Abstract: У монографії викладено матеріали стосовно наукового обґрунтування та розробки технологій харчових продуктів оздоровчого призначення та складання раціонів харчування з використанням продуктів направленої фізіологічної дії для різних верств населення. З урахуванням отриманих результатів досліджень розроблено десятиденний раціон харчування для дітей старшого шкільного віку (14-17 років) та осіб похилого віку на основі системного використання функціональних продуктів харчування. Монографія може бути корисною науковим співробітникам, аспірантам, студентам, які навчаються за спеціальностями напряму "Технології продовольчих продуктів та товарознавство", а також для працівників галузі.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21756
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mon_naukovi_osnovy_15.pdf8.43 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.