Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13793
Title: Спосіб виготовлення соусів емульсійного типу
Authors: Черевко, Олександр Іванович
Головко, Микола Павлович
Серік, Максим Леонідович
Головко, Тетяна Миколаївна
Бакіров, Мюшфік Панах огли
Полупан, Валентин Вадимович
Issue Date: 25-Nov-2013
Citation: Спосіб виготовлення соусів емульсійного типу. Патент України на корисну модель № 85583, МПК A23L 1/24 (2006.01). О. І. Черевко, М. П. Головко, М. Л. Серік, Т. М. Головко, М. П. Бакіров, В. В. Полупан. № u 2013 06531. Заявл. 27.05.2013. Опубл. 25.11.2013, Бюл.№ 22. 4 с.
Series/Report no.: 11;85583
Abstract: Спосіб виготовлення соусів емульсійного типу передбачає просіювання сухих компонентів, запарювання гірчиці водою, диспергування яєчного порошку, витримування, з ретельним перемішуванням, охолодження і додавання олії та пастеризованого, охолодженого оцтово сольового розчину. На стадії диспергування яєчного порошку додається напівфабрикат йодобілковий масою 0,5-2,5 % від маси яєчного порошку.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13793
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
85583.pdf147.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.