Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13793
Title: | Спосіб виготовлення соусів емульсійного типу |
Authors: | Черевко, Олександр Іванович Головко, Микола Павлович Серік, Максим Леонідович Головко, Тетяна Миколаївна Бакіров, Мюшфік Панах огли Полупан, Валентин Вадимович |
Issue Date: | 25-Nov-2013 |
Citation: | Спосіб виготовлення соусів емульсійного типу. Патент України на корисну модель № 85583, МПК A23L 1/24 (2006.01). О. І. Черевко, М. П. Головко, М. Л. Серік, Т. М. Головко, М. П. Бакіров, В. В. Полупан. № u 2013 06531. Заявл. 27.05.2013. Опубл. 25.11.2013, Бюл.№ 22. 4 с. |
Series/Report no.: | 11;85583 |
Abstract: | Спосіб виготовлення соусів емульсійного типу передбачає просіювання сухих компонентів, запарювання гірчиці водою, диспергування яєчного порошку, витримування, з ретельним перемішуванням, охолодження і додавання олії та пастеризованого, охолодженого оцтово сольового розчину. На стадії диспергування яєчного порошку додається напівфабрикат йодобілковий масою 0,5-2,5 % від маси яєчного порошку. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13793 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.