Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Перцевой, Ф. В.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 48
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2011
Біологічна цінність сирного продукту м’якого
Обозна, М. В.
;
Коваленко, В. О.
;
Чернова, Л. О.
;
Перцевой, Ф. В.
2009
Вибір раціональних співвідношень маслянки, соку, цукру та «Ламідану» для молочних коктейлів
Рудавська, М. В.
;
Перцевой, Ф. В.
;
Кущ, С. П.
2011
Вивчення білкового складу сирного продукту м’якого з концентратом ядра арахісу та борошном кукурудзяним
Перцевой, Ф. В.
;
Обозна, М. В.
;
Жукова, Я. Ф.
2012
Вивчення впливу рецептурних компонентів препарату "Афлуфіт" на кінетику структуроутворення пектинових драглів
Перцевой, Ф. В.
;
Кузнецова, Т. О.
;
Дмитрієвський, Д. І.
;
Немятих, О. Д.
2011
Вивчення впливу рецептурних складників на зміну міцності адгезії сирної маси
Перцевой, Ф. В.
;
Березуцька, Н. С.
;
Обозна, М. В.
2010
Вивчення впливу рецептурного складу сирного продукту м’якого на текстурні характеристики
Перцевой, Ф. В.
;
Обозна, М. В.
;
Журавльов, С. В.
2017
Вивчення впливу технологічних факторів на ефективну в’язкість розчинів фурцеларану
Душенок, Д. К.
;
Бідюк, Д. О.
;
Перцевой, Ф. В.
2011
Вивчення мікроструктури емульсії на основі ядра соняшникового насіння
Гурський, П. В.
;
Бідюк, Д. О.
;
Перцевой, Ф. В.
2016
Вивчення міцності змішаних драглів на основі фурцеларану
Душенок, Д. К.
;
Бідюк, Д. О.
;
Гарнцарек, Б. Ч.
;
Перцевой, Ф. В.
2011-05-19
Вивчення перетравлюваності білків сирного продукту м’якого
Міскієвич, Т.
;
Гарнцарек, Б.
;
Обозна, М. В.
;
Коваленко, В. О.
;
Чернова, Л. О.
;
Перцевой, Ф. В.
2015
Вплив деяких інгредієнтів на якісні зміни функціональних властивостей к-карагінану
Перцевой, Ф. В.
;
Резніченко, А. В.
;
Амансеїдов, А. Х.
2011
Вплив рецептурних компонентів на структурно-механічні властивості продукту структурованого
Перцевой, Ф. В.
;
Колесникова, М. Б.
;
Перцевий, М. Ф.
;
Ситник, Т. М.
2012
Дослідження використання рослинних компонентів у технології сирних продуктів
Чаговець, Л. О.
;
Перцевой, Ф. В.
;
Чаговець, В. В.
;
Обозна, М. В.
2009
Дослідження вмісту сухих речовин у екстракті при водно-тепловій обробці ядра соняшника
Перцевой, Ф. В.
;
Бідюк, Д. О.
;
Гурський, П. В.
2011
Дослідження вологоутримуючої здатності білково-жирової емульсії на основі ядра соняшникового насіння
Перцевой, Ф. В.
;
Бідюк, Д. О.
;
Катречко, Н. В.
2009
Дослідження впливу агару на реологічні характеристики паст закусочних
Гурський, П. В.
;
Бідюк, Д. О.
;
Перцевой, Ф. В.
2014
Дослідження впливу вмісту рослинного наповнювача емульсійного типу на структурно-механічні показники продукту сирного кисломолочного
Бідюк, Д. О.
;
Гурський, П. В.
;
Обозна, М. В.
;
Перцевой, Ф. В.
2013
Дослідження впливу рецептурних компонентів на тривалість структуроутворення модельної системи паст закусочних
Гурський, П. В.
;
Бідюк, Д. О.
;
Перцевой, Ф. В.
2010
Дослідження впливу рецептурного складу на в’язкість згустку сирного продукту м’якого
Перцевой, Ф. В.
;
Обозна, М. В.
;
Поліщук, Г. Є.
2010
Дослідження впливу рецептурного складу на стан вологи сирного продукту м'якого
Перцевой, Ф. В.
;
Обозна, М. В.
;
Рубіна, В. В.