Browsing by Author Перцевой, Ф. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 48  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Біологічна цінність сирного продукту м’якогоОбозна, М. В.; Коваленко, В. О.; Чернова, Л. О.; Перцевой, Ф. В.
2009Вибір раціональних співвідношень маслянки, соку, цукру та «Ламідану» для молочних коктейлівРудавська, М. В.; Перцевой, Ф. В.; Кущ, С. П.
2011Вивчення білкового складу сирного продукту м’якого з концентратом ядра арахісу та борошном кукурудзянимПерцевой, Ф. В.; Обозна, М. В.; Жукова, Я. Ф.
2012Вивчення впливу рецептурних компонентів препарату "Афлуфіт" на кінетику структуроутворення пектинових драглівПерцевой, Ф. В.; Кузнецова, Т. О.; Дмитрієвський, Д. І.; Немятих, О. Д.
2011Вивчення впливу рецептурних складників на зміну міцності адгезії сирної масиПерцевой, Ф. В.; Березуцька, Н. С.; Обозна, М. В.
2010Вивчення впливу рецептурного складу сирного продукту м’якого на текстурні характеристикиПерцевой, Ф. В.; Обозна, М. В.; Журавльов, С. В.
2017Вивчення впливу технологічних факторів на ефективну в’язкість розчинів фурцеларануДушенок, Д. К.; Бідюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В.
2011Вивчення мікроструктури емульсії на основі ядра соняшникового насінняГурський, П. В.; Бідюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В.
2016Вивчення міцності змішаних драглів на основі фурцеларануДушенок, Д. К.; Бідюк, Д. О.; Гарнцарек, Б. Ч.; Перцевой, Ф. В.
2011-05-19Вивчення перетравлюваності білків сирного продукту м’якогоМіскієвич, Т.; Гарнцарек, Б.; Обозна, М. В.; Коваленко, В. О.; Чернова, Л. О.; Перцевой, Ф. В.
2015Вплив деяких інгредієнтів на якісні зміни функціональних властивостей к-карагінануПерцевой, Ф. В.; Резніченко, А. В.; Амансеїдов, А. Х.
2011Вплив рецептурних компонентів на структурно-механічні властивості продукту структурованогоПерцевой, Ф. В.; Колесникова, М. Б.; Перцевий, М. Ф.; Ситник, Т. М.
2012Дослідження використання рослинних компонентів у технології сирних продуктівЧаговець, Л. О.; Перцевой, Ф. В.; Чаговець, В. В.; Обозна, М. В.
2009Дослідження вмісту сухих речовин у екстракті при водно-тепловій обробці ядра соняшникаПерцевой, Ф. В.; Бідюк, Д. О.; Гурський, П. В.
2011Дослідження вологоутримуючої здатності білково-жирової емульсії на основі ядра соняшникового насінняПерцевой, Ф. В.; Бідюк, Д. О.; Катречко, Н. В.
2009Дослідження впливу агару на реологічні характеристики паст закусочнихГурський, П. В.; Бідюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В.
2014Дослідження впливу вмісту рослинного наповнювача емульсійного типу на структурно-механічні показники продукту сирного кисломолочногоБідюк, Д. О.; Гурський, П. В.; Обозна, М. В.; Перцевой, Ф. В.
2013Дослідження впливу рецептурних компонентів на тривалість структуроутворення модельної системи паст закусочнихГурський, П. В.; Бідюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В.
2010Дослідження впливу рецептурного складу на в’язкість згустку сирного продукту м’якогоПерцевой, Ф. В.; Обозна, М. В.; Поліщук, Г. Є.
2010Дослідження впливу рецептурного складу на стан вологи сирного продукту м'якогоПерцевой, Ф. В.; Обозна, М. В.; Рубіна, В. В.