Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31012
Title: Дослідження впливу вмісту рослинного наповнювача емульсійного типу на структурно-механічні показники продукту сирного кисломолочного
Other Titles: Исследование влияния содержания растительного наполнителя эмульсионного типа на структурно-механические показатели продукта творожного
Research of influence of emulsive type plant filler on structural and mechanical properties of caseous product
Authors: Бідюк, Д. О.
Гурський, П. В.
Обозна, М. В.
Перцевой, Ф. В.
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Бідюк Д. О. , Гурський П. В. , Обозна М. В. , Перцевой Ф. В. Дослідження впливу вмісту рослинного наповнювача емульсійного типу на структурно-механічні показники продукту сирного кисломолочного. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Вип. 152 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2014. С. 267-273
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 152
Abstract: У статті наведені дослідження щодо впливу вмісту рослинного наповнювача емульсійного типу на основі ядра соняшникового насіння на структурно-механічні показники продукту сирного кисломолочного з його використанням
В статье приведены исследования относительно влияния содержания растительного наполнителя эмульсионного типа на основе ядра подсолнечникового семени на структурно-механические показатели продукта творожного с его использованием
Research of influence of emulsive type plant filler on the basis of sunflower kernel on structural and mechanical properties of caseous product with it's implementation is considered in the article
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31012
Appears in Collections:Вип. 152: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
VISNUK_№152_2014_41.pdf248.95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.