Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4478
Title: | Вивчення впливу рецептурних компонентів препарату "Афлуфіт" на кінетику структуроутворення пектинових драглів |
Authors: | Перцевой, Ф. В. Кузнецова, Т. О. Дмитрієвський, Д. І. Немятих, О. Д. |
Keywords: | пектин;драглі;«АФЛУФІТ»;желейні продукти |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Перцевой Ф. В., Кузнецова Т. О., Дмитрієвський Д. І., Немятих О. Д. Вивчення впливу рецептурних компонентів препарату "Афлуфіт" на кінетику структуроутворення пектинових драглів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 236-242. |
Abstract: | Досліджено кінетику структуроутворення систем на основі
яблучного високоетерифікованого пектину. Вивчено вплив додавання
лимонної кислоти, рослинного настою та вмісту у ньому сухих речовин на
міцність утворених драглів. На основі одержаних результатів визначено
раціональне співвідношення рецептурних компонентів у желейному
продукті «АФЛУФІТ», що дозволить одержати більш міцні драглі. Kinetic of jelly formation of systems on the basis of apple high etherification pectin was investigated. Influence of edition of the citric acid, plant extraction and its composition of dry substances on solidity of obtained jellies has been studied. On the basis of the received dates the optimum ratio of recapture components of the jelly product «AFLUFIT» allowing to receive the most resistant jellies is defined. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4478 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (16) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_2_38.pdf | 324.17 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.