Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6483
Title: | Дослідження впливу рецептурного складу на в’язкість згустку сирного продукту м’якого |
Authors: | Перцевой, Ф. В. Обозна, М. В. Поліщук, Г. Є. |
Keywords: | сирний продукт м’який;в’язкість згустку;сухе знежирене молоко;борошно кукурудзяне;олія соняшникова;рослинна сировина |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Перцевой Ф. В., Обозна М. В., Поліщук Г. Є. Дослідження впливу рецептурного складу на в’язкість згустку сирного продукту м’якого. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 3-9. |
Abstract: | Досліджено зміну в’язкості згустку сирного продукту м’якого,
виробленого на основі сухого знежиреного молока з використанням рослинної
сировини − борошна кукурудзяного та олії соняшникової. Визначено та
проаналізовано вплив рецептурних компонентів на зміну в’язкості сирного
продукту м’якого та проаналізовано функціонально-технологічні властивості
рецептурних компонентів. Studied the viscosity of soft cheese product, prepared on the basis of skimmed milk with vegetable raw material – corn flour and sunflower oil. Identify and analyze the influence of prescription components to change the viscosity of the soft cheese product and analyzed functional and technological properties of the prescription components. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6483 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_3.pdf | 224.6 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.