Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30040
Title: Вивчення перетравлюваності білків сирного продукту м’якого
Authors: Міскієвич, Т.
Гарнцарек, Б.
Обозна, М. В.
Коваленко, В. О.
Чернова, Л. О.
Перцевой, Ф. В.
Issue Date: 19-May-2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Міскієвич Т., Гарнцарек Б., Обозна М.В., Коваленко В.О., Чернова Л.О., Перцевой Ф.В. Вивчення перетравлюваності білків сирного продукту м’якого. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 52
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30040
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-52.pdf198.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.